Μια νέα αρχή

Μια όμορφη και ρομαντική ανατολή ηλίου με σύννεφα και αντανάκλαση στο νερό


Όλοι χρειαζόμαστε μια νέα αρχή, ειτε για να ξεκινήσουμε ξανά με εμπειρία και μαθήματα ζωής που λάβαμε, είτε για να ανανεώσουμε κάτι που πιστεύουμε οτι αξίζει. Μια νέα αρχή είναι μια νέα ευκαιρία, μια ευκαιρία που μόνο εμείς μπορούμε να δώσουμε στον εαυτό μας. Πρώτα απ' όλα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε οτι πρέπει η θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, μετά να το αποφασίσουμε και ύστερα να δημιουργήσουμε τις απαιτούμενες συνθήκες. Δεν είναι εύκολο - Δεν είναι δύσκολο! Είναι στο χέρι μας!
Έχω ακούσει πολύ κόσμο να λέει πολλά και αόριστα 'Αν', π.χ. Αν κέρδιζα το λαχείο δεν θα είχα οικονομικά προβλήματα ή αν με αγαπούσε ο σύνροφος μου δεν θα χώριζα και πολλές τέτοιες περιπτώσεις που ακούω καθημερινά και πιστεύω οτι ακούτε κι εσείς. Δεν χρειάζεσαι 1 στις 10.000 πιθανότητες για να γίνεις χαρούμενος και επίσεις ούτε χρειάζεσαι συναισθηματικό εγκλισμό, αυτά για τα παραπάνω παραδείγματα. Χρειάζεσαι μια απόφαση προσωπική - πολύ προσωπική, γιατί το ποιοί είμαστε, το καθορίζουν οι επιλογές μας. Συγνώμη αν γράφω αόριστα, θέλω να δείξω πως τα πάντα είναι οπτική και κατ' επέκταση ειναι επιλογή οπτικής.

Υπάρχει ένας παρουσιαστής στην τηλεόραση που λέει μια πολύ όμορφη και ουσιώδη φράση: 'Ότι δεν σας αρέσει... αλλάξτε το', συμφωνώ απολύτως και προσπαθώ να το εφαρμόζω στη ζωη μου. Δοκιμάστε το και ισως να αλλάξουν πολλά πράγματα για εσάς. Ίσως να γίνουν όλα καλύτερα γύρω σας.

Πρέπει να εκπαιδευτούμε στο να καλυτερεύουμε τα πράγματα.
Πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι. 
Χαμογελάστε
...πάντα να χαμογελάτε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου