Χαμογελάστε, κάνει καλό!

Χαρούμενο γατάκι που ξαπλώνει χαμογελώντας

Φίλοι μου ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να είσαι με την τρελή χαρά ζώντας μέσα στην σημερινή κοινωνία, όλος ο κόσμος "πονάει", οι δικοί μας άνθρωποι δυσκολεύονται όλο και πιο πολύ να κουβαλήσουν το φορτίο της καθημερινότητας. Η ψυχολογία μας ούτε λίγο ούτε πολύ πολιορκείται από  χιλιάδες πράγματα και όσο πιο πολλά είναι αυτά, τόσο πιο πολύ δυσκολεύεσαι να είσαι ο εαυτός που ήσουν και χθές! Χαμογέλα λίγο. Χαμογέλα και όλα θα πάνε λίγο καλύτερα στο υπόσχομαι.
Από επιστημονικής άποψης το γέλιο κάνει καλό, ένα ομώνυμο βιβλίο λέει πως πρέπει να χαμογελάμε ακόμη και με το ζόρι γιατί βοηθάει. Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει το αληθινό!
Γελάστε και απελευθερωθείτε... ένα κάλο tips είναι τα κόμικ με χιούμορ σαν του Αρκά ή γελοιογραφίες στο διαδίκτυο, ψάξτε τρόπους να γελάτε, ψάξτε τρόπους να αλλάξετε την ζωή σας!
Το θέμα - γέλιο - είναι ανεξάντλητο και σιγά σιγά θα μαθαίνουμε όλοι μας πιο πολλά για αυτό, θα μιλάμε γι'αυτό και θέλω πολύ να ακούσω και δικές σας απόψεις.

2 σχόλια:

  1. Το χαμόγελο πράγματι είναι ανεξάντλητο ... και μπορούμε να χαμογελάμε όποτε
    θέλουμε ... όσο θέλουμε ... και μαζί με το δικό μας χαμόγελο ... να κάνουμε
    και άλλους ανθρώπους γύρω μας να νιώθουν όπως εμείς ...

    έχω παρατηρήσει, όμως, κάτι τελευταία ... και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί
    σας:
    Όλο και λιγότεροι άνθρωποι γύρω μου χαμογελάνε ... και δεν εννοώ
    απαραίτητα φίλους και συγγενείς ... εννοώ ανθρώπους στο δρόμο, στα μαγαζιά,
    στη βόλτα τους ... ή στη δουλεία τους ...

    Δεν ξέρω αν μπορώ να τους καταλάβω .. γιατί προσωπικά φροντίζω και
    προσπαθώ ... ότι και να με απασχολεί το χαμόγελο να υπάρχει κάθε μέρα στη
    ζωή μου!
    Εσείς τί λέτε?

    Φιλάκια Πολλά και πολλά Χαμόγελα Έλενα ... από Λίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίνα ευχαριστώ για το σχόλιο σου και να ξέρεις πως συμφωνώ στο ότι υπάρχει μια αρνητική ατμόσφαιρα και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να βελτιώσουμε, την ψυχολογία μας. Υποστηρίζω ακράδαντα ότι το γέλιο κάνει καλό και πρέπει να χαμογελάμε, οι θετικές σκέψεις μας κάνουν αισιόδοξους και όταν είμαστε καλά, τότε είναι καλά και οι άνθρωποι που μας αγαπάνε! Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή