Δημιουργία...

Αγγειοπλαστική

Δημιουργία είναι μια λέξη που πηγάζει απο μία πράξη. Η δημιουργία μας κάνει εφευρέτες πραγμάτων τόσο μοναδικών όσο και ο ίδιος μας ο εαυτός. Εσείς κάθε μέρα δημιουργείτε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνετε, άρα κάθε μέρα κρύβεται μια μικρή χαρά μέσα στην ζωή σας. Βρείτε αυτή τη χαρά και μεγαλώστε την, κάντε την ξεχωριστή και διαφορετική και θα καταλάβετε ποσό καλός και πολυμήχανος "κατασκευαστής" είστε. Ένα απλό παράδειγμα είναι η μαγειρική και δεν εννοώ απαραίτητα να είστε σεφ, το κολατσιό ή τον καφέ σας αν ετοιμάζετε, είστε μέσα στην κατηγορία.

Πάθος - η δημιουργία σας θέλει πάθος και θα δείτε ότι θα φτιάξετε τον πιο χαρούμενο και νόστιμο καφέ που έχετε πιεί! Μπορείτε επίσης αν έχετε ελεύθερο χρόνο να ζωγραφίσετε ή να πλάσετε κάτι. (Δεν θα ξεχάσω να πω για την μαμά μου που έχει γίνει φανατική τηλεθεάτρια του Bob Ross :))
Δημιουργήστε κάτι... οτιδήποτε! Ψάξτε καινούργια πράγματα και μπορεί να βρείτε κάτι που να θεωρείτε παιδιάστικο ή ανόητο αλλά να σας προκαλεί χαρά! Χαρείτε, δεν είναι κακό και αν σας κοροϊδέψει κάποιος τότε σίγουρα δεν ξέρει τι χάνει! :) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου