Για αρχή...

Βλάστηση

Καλησπέρα σε όλους, αυτή την στιγμή έκανα πράξη μια τρελή ιδέα που είχα πριν καιρό. Σκεφτόμουν αρκετά τι θέμα θα μπορούσε να έχει ένα blog δικό μου , μιας και ασχολούμαι με αρκετά πράγματα και βάζω πολύ πάθος σε ότι κάνω. Εντέλει δεν έπρεπε να σκεφτώ, γιατί μόνο ένα πράγμα χρειάζεσαι πραγματικά για να συνεχίσεις! Ευτυχία! Ελπίζω να εκτιμήσουν οι παλιοί αλλά και οι νέοι μου φίλοι αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το να βοηθήσω να επιτευχθεί η ευτυχία - πολύ ή λίγο - εύκολα ή δύσκολα. Είναι κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε ΌΛΟΙ ανεξαρτήτως. Δεν είμαι ψυχολόγος ή κάτι τέτοιο αλλά μέσα από εμπειρίες και βιώματα θα προσπαθήσω να σας δώσω όχι συμβουλές αλλά παραδείγματα, ώστε να λύσετε την δική σας άσκηση ευτυχίας. Θα πάνε όλα καλά, αρκεί να χαμογελάμε! 

7 σχόλια:

  1. Ωραία η Ιδέα σου ... :) Καλή Αρχή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, ελπίζω να το διαβάζεις και να κάνει την μέρα σου λίγο καλύτερη. :)

      Διαγραφή
  2. Καλή αρχή! :) Δεν νομίζω να υπάρχει καταλληλότερο άτομο από σένα για να μας δίνει χαρούμενες σκέψεις και ιδέες!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και να ξέρεις πως σε όλους αξίζει μια πιο χαρούμενη ζωή! Στο εύχομαι ολόψυχα. :)

      Διαγραφή
  3. η ευτυχία μπορεί να βρίσκεται παντού κάθε στιγμή κάθε κάθε λεπτό της ζωής σου!!!γιατί η ευτυχία είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :)...όμορφο, και σημαντικό σαν όλα τα ταξίδια της ζωής μας. Εύχομαι όλες αυτές οι περιπετειώδεις στιγμές να έχουν χαραγμένα χαμόγελα σαν απλά να είναι αυτή η σωστή πορεία...
    Ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια και το έναυσμα που μου έδωσες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή